Dembélé is niet van plan Barcelona te verlaten
نوشته شده توسط : Hency

De redenen van Ousmane Dembele om deze zomer een overstap naar PSG af te wijzen, zijn onthuld door de Franse krant L'quipe. Dembele was natuurlijk het middelpunt van wat PSG wilde in ruil voor een Neymar-overdracht. De deal werd steeds opgehouden vanwege het gebrek aan interesse van Dembele om naar Parijs te verhuizen.

De belangrijkste reden is dat Dembélé met een goedkope voetbalshirts het gevoel heeft dat hij op de plek is waar hij wil zijn en niet van plan is Barcelona te verlaten. Van het Catalaanse team wordt gezegd dat het de 'club van zijn dromen' is en het verhaal maakt duidelijk dat hij niet bang is voor de concurrentie waarmee hij in het eerste team komt, zelfs als dat de komst van Neymar zou zijn.

Maar Real Madrid, zo heeft SPORT geleerd, kwam deze zomer ook naar voren in de gesprekken tussen Barça en PSG. En het had niet te maken met de situatie van Neymar, rekening houdend met het feit dat Los Blancos duidelijk wilde meedoen aan de bieding voor de Braziliaan.

Het had te maken met de andere grote ster van de Franse club, Kylian Mbappe. SPORT heeft vernomen dat PSG Barça waarschuwde voor de interesse van Madrid in Frankrijk. Niet alleen dat, maar ze zeiden dat ze ervan overtuigd zijn dat in de zomer van 2020 Madrid-chef Florentino Perez zijn grote stap zal zetten.

Het nieuws komt na gesprekken tussen Real's bittere rivalen Barcelona en de Parijzenaren over een verhuizing terug naar het Nou Camp voor Neymar met een PSG voetbalshirts, maar het was de toekomst op lange termijn van de Fransman Mbappe die ook een belangrijk gesprekspunt werd. Tijdens onderhandelingen waarschuwden de Ligue 1-kampioenen de Catalaanse reuzen voor de intenties van Real om gesprekken te starten over een deal voor de 20-jarige.





:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 15 شهريور 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: